• 0
  • 0
  • 0
  • 0

Antal förmedlade
företag

Suiris Invest AB förvärvar BATAB Akustik och Byggteknik AB

Beskrivning

Suiris Invest AB förvärvar BATAB Bygg & Akustikteknik AB

Suiris ett investeringsföretag som arbetar långsiktigt, har ett genuint intresse för företagsutveckling och för människorna i de verksamheter där de skapar tillväxt.   

Batab Bygg & Akustik AB har sitt säte i Spånga norr om Stockholm.  Dess verksamhet omfattar allt från större totalentreprenader till mindre servicearbeten inom montering och försäljning av undertak och effektiva akustikmiljöer. Genom högkvalitativa arbeten, stor flexibilitet och en konkurrensmässig prissättning är verksamheten idag en etablerad aktör inom hela Stockholmsområdet.  Företaget har en mycket fin tillväxt och omsätter +120 MSEK under senaste räkenskapsåret.

Batab är en mycket fin verksamhet som utvecklas och drivs otroligt professionellt av huvudägaren Simon Carlsson. Med stöd av Suiris är vi övertygade om att Batab kommer fortsätta utvecklas långsiktigt från en stark marknadsposition i Stockholms län till en aktör på nationell nivå säger Lars Bergström & Kenneth Arnströms som varit transaktionsrådgivare i processen.

”För närvarande är det stort intresse av att förvärva fina bolag inom alla branscher ”, säger Kenneth Arnström transaktionsrådgivare på Svensk Företags Förmedling. ” Det har varit ett stort intresse och extra intressant att utländska aktörer visar intresse.  Värderingar av onoterade bolag visar på en stigande trend över tid.  

För mer information kontakta :
Kenneth Arnström, 070-0929555, kenneth.arnstrom@sffab.se
Lars Bergström, 070-5121268, lars.bergstrom@sffab.se 

Företagsfakta

Bransch Bygg och entreprenad
Geografiskt Svealand
Omsättning Äver 100 Msek
Resultat Över 20 Msek
Mäklare Lars Bergström
Objektnr 9536
Kenneth Arnström

Kenneth Arnström

Företagsmäklare & Partner

Tel: 070-092 95 55

E-post: kenneth.arnstrom@sffab.se

Kontor: StockholmKenneth har transaktionserfarenhet från internationella ledningsgrupper inom företag såsom Swedish Match, Diageo, Expekt.com. Kenneth har ett brett nätverk, värdefull erfarenhet och engagemang vilket borgar för att hitta rätt lösning inom försäljnings-, uppköps- och finansieringsmandat.


> Visa mäklarens andra objekt

  • Connecto
  • Prevestor
  • Virksomhedsborsen
  • Wistrand