“Jag är i en fas i livet där jag känner mig trygg att göra den här satsningen”

Svensk FöretagsFörmedling välkomnar Urban Strömbom, ny Partner och Transaktionsrådgivare med ansvar för Sundsvall-och Gävleregionen. Detta innebär att Svensk FöretagsFörmedling nu öppnar sitt 18:e kontor i Sverige.

Urban har erfarenhet av finansbranschen efter drygt 30 år i SEB och Handelsbanken från olika yrkesroller i huvudsak kontorschef samt företagsrådgivare. Han funderade länge på att starta eget, men det var inte förrän han kom i kontakt med SFF som det hela kändes rätt och nytt kliv i karriären tog fart.

– Jag kände att SFF är ett professionellt och tryggt varumärke och jag tyckte att entreprenörskapet lät intressant. Jag har genom åren varit i kontakt med flera företagsförmedlingar, men tycker att Svensk FöretagsFörmedling står ut i och med deras etablerade nätverk och att de finns representerade över hela Sverige.

Urban kommer medverka vid köp och försäljning av företag samt kommersiella fastigheter och leda hela överlåtelseprocessen från första kontakt fram till slutförd affär. Som transaktionsrådgivare i Svensk FöretagsFörmedling arbetar Urban, liksom övriga transaktionsrådgivare, genom eget bolag, något som Urban ser fram emot.

– Det kan ju såklart vara tufft att kliva in som egenföretagare i den här branschen, men med SFF som organisation känns det tryggt. Jag vill egentligen ha kontroll så att ”slänga mig ut” hör inte till vardagen, men jag är nu i en fas i livet där jag känner mig trygg att göra den här satsningen. Jag vill kunna hjälpa andra genom min kompetens och erfarenhet. Sen sätter det såklart också lite guldkant i vardagen att få styra över min egen tid.

Vad kliver du in med för egenskaper och erfarenheter som du kommer kunna erbjuda SFFs kunder?

– Min bakgrund och samlade kompetens samt nätverket med företagare i olika skeenden och storlekar, banker, revisionsföretag samt riskkapitalister och andra investerare, vilket borgar för att vi ska nå framgång i vårt uppdrag med att hitta rätt affärspartner. Man kan väl säga att jag är trygg, lugn och envis. Sedan gillar jag att göra affärer.

Vad har du för intressen utanför jobbet?

– Jag gillar att träna på gym, springer en hel del och försöker hålla mig i form. Tycker också om att åka skidor och nyttja vinterns kvalitéer. När jag var yngre spelade jag mycket fotboll, men numera tittar jag på fotboll i stället och då är det såklart Liverpool som gäller. Jag och min sambo brukar ta mini-weekends till Liverpool. Det roliga är att min sambo som inte alls gillar fotboll älskar Liverpool som stad så det är ju bra. Det blir en hel del turer dit. Resa och utforska platser över lag ger mig energi.

Vad ser du mest fram mot i din nya yrkesroll som partner och transaktionsrådgivare hos SFF?

– Hela processen egentligen med att driva eget och samtidigt vara en del av SFFs team, bygga vidare på min kompetens, träffa nya kollegor, göra affärer mm. Jag ser ödmjukt på framtiden. Det ska verkligen bli jättekul det jag nu klivit in i och jag tycker det är viktigt att våga satsa. Jag mår bra och gläds om jag kan vara delaktig i andras framgångar, både kunder och kollegor.

Slutligen, nämn 3 ord som du tycker beskriver SFF

– Stabilt, professionellt och tryggt.

Varmt välkommen Urban till Svensk FöretagsFörmedling och vårt team!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

© Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

Över 4550 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4551 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x