En reklambyrå sökes

Ett av Norges största reklamföretag önskar förvärva en svensk reklambyrå i västra Sverige.

Företaget är ett väletablerat familjeföretag som varit verksamt i drygt 20 år. Produktionen är bred och heltäckande inom reklambranschen. Omsättning ca 100 Mkr.

Nu önskar företaget förvärva alternativt erbjuda delägarskap i en väletablerad västsvensk reklambyrå, ( oms 10-15 Mkr), som harspeciell fokus på webdesign, systemutvikling og UX och med medarbetare som också har kompetens inom sociala medier. Har byrån också motsvarande produktionsbredd som Köparen, dvs förmedlar byrån även trycksaker, presentreklam och utställningsmaterial, så är det ytterligare en fördel.

Det förvärvade företaget har en stabil marknadsposition och har goda möjligheter och tillväxtförmåga med en köpare, som har intresse och potential att utveckla det vidare och som kanske också ser en större marknadsposition, synergieffekter och samordningsvinster med detta förvärv.

Intresseanmälan

  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4569 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x