Företag inom factoring och fakturaservice köpes

Uppdragsgivaren är en finanskoncern som erbjuder tjänster inom allt från sparande och privatlån till företagslån, fakturaservice och factoring. De har ett egenutvecklad system för fakturaservice som kan integreras med de flesta affärssystemen på marknaden.

Söker bolag i Sverige och Finland inom framför allt factoring och fakturaservice. Intressanta bolag kan både vara renodlade inom sin nisch eller ha andra verksamhetsgrenar som exempelvis företagslån och inkasso.

Driver ni idag verksamhet inom något av nämnda områden är ni välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal, helt under sekretess.

Objektet innehåller sekretesskyddat innehåll, ta därför kontakt med objektets kontaktperson för att få en fullständig beskrivning

Transaktionsrådgivare
Intresseanmälan

  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4569 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x