Skip to main content
OBJEKT
Fastigheter

Bruzahem AB och Reveljen Fastighets AB förvärvas av Tetron Group AB

Testron Group AB, som ägs av Anders Wiksten från Stockholm, har köpt bolagen Bruzahem AB och Reveljen Fastighets AB. Bolagen kommer att drivas vidare i samma anda som säljaren haft.
 
Bruzahem och Reveljen är fastighetsbolag med fokus på fastighetsförvaltning i ett antal utvalda orter i Småland. Bolagen förvaltar över 200 lägenheter och 30 lokaler. Fokus ligger på förvaltning av bostäder men bolagen förvaltar även flera renodlade kommersiella fastigheter.
 
194 intressenter anmälde sitt intresse för bolagen. Det slutade med att affären utökades med ett antal hus i Eksjö och att en budgivning startade.
 
”Att säljaren hade ordning och reda underlättade processen”
 
– En spännande affär då det i första skedet var 14 fastigheter med 182 lägenheter på mindre orter i Eksjö kommun i Jönköpings län.
Trots att det handlade om många fastigheter med få lägenheter per hus hade säljaren en oerhörd ordning och reda på allt, vilket gjorde det behagligt för mig att som transaktionsrådgivare kunna redovisa all historia och exakta drift- och underhållskostnader. Det var en av orsakerna till det stora intresset och att jag hittade en nöjd köpare.
 
Mikael Levén, Partner och transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling
 
Objekt-id 1109
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 

  fler än 4600 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4600 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x