OBJEKT
VVS & Installation

Conecto AB säljer K & K Väst EL AB till Elektrobyrån Hjo AB

20 – 50 Msek
– Med Svensk FöretagsFörmedling som förmedlare har vi som köpare blivit bemötta på ett seriöst, transparent och professionellt sätt vilket i sin tur har underlättat vår beslutsprocess, säger Elektrobyrån, de nya ägarna av K & K Väst El.

Elektrobyrån Hjo, omsätter cirka 80 miljoner med 70 medarbetare, och är verksamma inom el, automation och kyla. Företaget är etablerat i Hjo, Tibro, Karlsborg, Skövde, Lidköping, Götene, Mariestad och Bankeryd. Säljaren, K & K Väst El, är en elinstallatör som omsätter cirka 40 miljoner kronor och är verksam i Storgöteborg.

– Svensk FöretagsFörmedling skötte försäljningsprocessen skickligt från start till mål. De höll ihop alla lösa trådar och Per Nilsson drev processen smärtfritt framåt. De fungerade också som ett värdefullt bollplank, vilket var viktigt för mig som säljare.

– Väldigt positivt var det stora antalet intressenter som togs fram, en viktig del för utvärderingen av köpare. Mitt slutliga val föll på Elektrobyrån, ett företag som gav oss en fortsatt gynnsam utveckling och som vill driva företaget vidare, i kombination med bästa bud, säger den tidigare ägaren av K & K Väst EL.

”Stort intresse för miljöfrågor och samordning inom industriella stödtjänster”

Vi har medverkat i ett tiotal liknande transaktioner de senaste åren och ser att samordningsfördelar driver på förvärvstakten. Det var ett flertal kvalificerade företag som visade stort intresse. Elektrobyråns vilja att utveckla verksamheten samt ägarens möjlighet att medverka i en större verksamhet var avgörande faktorer.
Per Nilsson, Partner och transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling
 
Objekt-id 1092
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 
  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4569 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x