Skip to main content
OBJEKT
Tjänsteföretag

IB-Rent Städservice AB har köpts av HS service & Support AB

– Som köpare av IB-Rent ger jag Mikael Levén på Svensk Företagsförmedling fem stjärnor av fem möjliga. Han var lugn och hjälpsam och fanns hela tiden där för mig, säger Jens Sundqvist på HS Service & Support AB.
 
HS service & Support är ett bolag som har sitt säte i Karlskrona med en verksamhet som täcker hela sydöstra Sverige. Bolaget har i dagsläget cirka 600 anställda och kontor på 18 orter i Småland, Blekinge och Skåne.
 
IB-Rent städservice AB är ett välskött familjeföretag med cirka 80 anställda. Verksamheten omfattar städning i alla dess former. Det kan handla om golvvård, fönsterputsning, mattvätt, flyttstädning och regelbunden hemstädning.
 
Verksamheten i IB-Rent kommer precis som tidigare drivas fristående, men kommer att ingå som ett dotterbolag inom HS-koncernen. Ny platschef i Nybro har anställts och säljaren överlappar för att allt ska flyta på så bra som möjligt för kunder och personal.
 
– Alla delar i hela processen stämde, det fanns inga som helst konstigheter någonstans. Och jag känner att jag fortfarande, även efter genomförd affär och avslut, kan ta kontakt med Mikael Levén och Svensk Företagsförmedling säger Jens Sundqvist.
 
”Det är alltid en förmån att få sälja ett välskött bolag till en köpare som har naturliga synergier.”
 
– Säljarna av IB-Rent med säte i lilla Nybro har verkligen byggt upp ett stabilt och välskött företag. Det fanns flera intressenter och till slut så fann säljarna och köparna varandra.
HS service & Support kommer förvalta IB-Rent och fortsätta driva det i säljarnas anda. Med tillägg av den kunskap och erfarenhet som köparna har.
 
Mikael Levén, Partner och transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling
 
Objekt-id 1091
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 





  fler än 4600 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4600 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x