OBJEKT
Vård & Omsorg

Integrating Care Holding AB har förvärvat Läkarhuset Sibyllegatan AB

20 – 50 Msek

– Initialt sökte vi efter en transaktionsrådgivare på nätet när vi väl bestämt oss för att sälja vår klinik. Att valet föll på Svensk FöretagsFörmedling berodde bland annat på deras erfarenhet av vår bransch. De hade tidigare genomfört flera framgångsrika affärer inom hälso- och sjukvård, säger Hans Berglund, tidigare delägare på Läkarhuset Sibyllegatan.

– Dessutom upplevde jag att de har ordning på vad som är viktigt vid en försäljning. Processen och sättet att arbeta på gav ett väldigt metodiskt och strukturerat intryck. Läkarhuset Sibyllegatan i Stockholm grundades 1992 med avsikten att etablera ett läkarhus med ett så genuint omhändertagande som möjligt. Något de verkligen lyckats med. Verksamheten erbjuder idag ett stort utbud av vårdtjänster och effektiv vård. Till exempelvis husläkarmottagning, vaccinationer, hälsokontroller och företagshälsovård.

– Svensk FöretagsFörmedling ställde krav på oss att ta fram ett heltäckande underlag. Det var täta kontakter med vår ekonomiavdelning och våra revisorer. När de hade ett komplett underlag producerade de ett väldigt fint informationsmaterial. De fick jobba mycket för oss och de gjorde det bra. Vi är jättenöjda med affären och de nya ägarna, avslutar Hans Berglund.

” Spännande och intensiv process.”

– Det var en spännande och intensiv process när Integrating Care Holding i konkurrens med andra intressenter gick in som ny ägare av Läkarhuset Sibyllegatan. Bolaget har under årens lopp utvecklats på ett framgångsrikt sätt och med de nya ägarna finns stor potential att fortsätta denna resa.

Henrik Brodin, Partner och transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling

Objekt-id 3185
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.   Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  Över 4500 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4461 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x