OBJEKT
Tillverkning

Modernt verkstadsföretag med tillhörande fastighet

0 – 20 Msek

Ett väletablerat certifierat verkstadsföretag med huvudinriktning mot svetsade konstruktioner. Bolaget kan möta högt ställda krav på kvalitet och utförande och erbjuder tillverkning i de flesta materialen med övervikt mot rostfritt.

Bolaget har cirka 10-15 heltidsanställda resurser. Verksamheten bedrivs i egen ändamålsenlig och strategiskt belägen fastighet.

Geografi och marknad

Företaget har sin utgångspunkt i ort i Västra Götaland. Slutkunderna, vilka huvudsakligen återfinns inom industrisektorn, finns i Sverige samt Norge.

Ekonomi

Årsomsättning i intervallet 10 – 20 MSEK, god lönsamhet

Transaktionen

Transaktionen sker genom köpares förvärv av samtliga aktier i Bolaget samt Fastigheten.

Processen

Processen inleds med att intressenter efter undertecknande av sekretessavtal erhåller mer information om Bolaget och Fastigheten.

Tillsammans med säljare väljs lämpliga intressenter ut för fortsatt process som innebär besök och erhållande av mer specifik information och därefter fortsatt förhandling

Objektet innehåller sekretesskyddat innehåll, ta därför kontakt med objektets kontaktperson för att få en fullständig beskrivning.

Objekt-id 3404
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.   Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  Över 4450 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4476 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x