OBJEKT
Bygg & entreprenad

P.A.R.K i Syd AB förvärvas av Green Landscaping Group AB

”När vi väl beslutade att sälja P.A.R.K ville vi att processen skulle drivas strukturerat, professionellt och av naturliga skäl under strikt sekretess. Valet av rådgivare föll därför på Svensk FöretagsFörmedling. Vi kände störst förtroende för deras företrädare och förmåga att nå fram till relevanta intressenter”, säger Thomas Nilsson.

P.A.R.K i Syd är ett snabbväxande bolag som grundades 2008 av Thomas och Håkan. De bedriver projektering samt finplanering av utemiljöer med i huvudsak allmännyttiga bostadsbolag, kommuner och bostadsrättsföreningar som kunder.

– Vi ser fram emot att bli en del av Green Landscaping-koncernen. Det bolag vi grundade kommer drivas vidare under sitt eget starka varumärke och fortsätta leverera de tjänster vi alltid gjort med hög kundnytta för nuvarande och kommande kunder, säger Håkan Åkesson.

– Vi prioriterade en partner som tog ett helhetsansvar. Med facit i hand är vi mycket nöjda med utfallet och vi upplever att våra önskemål har blivit uppfyllda, både vad gäller kommersiella villkor men även beträffande våra fortsatta roller. Samtidigt känner vi att vi haft full kontroll genom processen, mycket tack vare en tät och transparent dialog. Vi rekommenderar gärna Svensk FöretagsFörmedling för dem som befinner sig i säljtankar.

”Kravställningen var glasklar. Hitta en ägare som stärker bolaget och dess utveckling.”

– Vårt uppdrag var att hitta en ägare med förmåga att ytterligare stärka bolaget och dess utveckling. Thomas och Håkans kompetens och strukturen i bolaget har varit en viktig faktor i dialogen med köparen och dess rådgivare. Processen har dessutom präglats av framåtanda och positivism.

Claes Hovstadius, Partner och transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling

Objekt-id 1074
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 
  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4561 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x