OBJEKT
Tjänsteföretag

Anrik motorcykelverkstad och Webshop Customnet.se till salu i Karlstad

0 – 20 Msek

En fullserviceverkstad för Harley Davidson med auktorisation för Victory och Indian, samt auktoriserad DYNO JET center. Företaget med sin långa erfarenhet från 1978 med samma ägare och kunskap är välkända inom Harley Davidson i Norden. www.coopers.nu.

I bolaget finns även en webshop med ca 10 000 kunder, se www.customnet.se. Företaget erbjuder reservdelar och tillbehör till customhojar, både nytt och begagnat via webshopen.

Branschen och kunderna

Familjärt och personligservice är starka värderingar som genomsyrar bolaget och är känt hos kunderna. Stort kundregister med utländska som svenska kunder. Stor efterfrågan från Norge.

Motiv till försäljningen

Ägaren har nu tagit ett strategiskt beslut om att överlåta Bolaget till en köpare som kan fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med befintlig personal och på bästa sätt tillvarata Bolagets tillväxtmöjligheter. I motivet finns även ett generationsskifte.

Transaktionen

Transaktionen sker genom köpares förvärv av samtliga aktier i Bolaget eller en inkråmsöverlåtelse.

Processen

Tillsammans med säljare väljs lämpliga intressenter ut för fortsatt process som innebär besök och erhållande av mer specifik information och därefter fortsatt förhandling.

Objekt-id 3534
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.   Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  4450 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4450 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x