OBJEKT
Tillverkning

Tillverkande industri i Alvesta med omsättning 115 MSEK

Över 50 Msek

Det gäller Gnutti Carlo Sweden AB och deras fabrik i Alvesta med egen fastighet.

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern som utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring. Bolaget ägs av Gnutti Carlo S.p.A., Italien.

Möjlighet att förvärva en komplett produktionsanläggning i egen fastighet med en tillverkning av precisionskomponenter för motor och kraftöverföring med en beräknad omsättning på 115 MSEK. Produktionsyta om ca 2 000 kvm kommer att bli ledig för en köpares kompletterande verksamhet.

Ägarna har beslutat att sälja verksamheten med dess fabriksfastighet i Alvesta och därefter koncentrera sin verksamhet till deras fabrik i Kungsör. En del av tillverkningen önskar de ha kvar i Alvesta genom att teckna avtal med den nye ägaren som kommer att ta över anläggningen i Alvesta.

Objektet innehåller sekretesskyddat innehåll, ta därför kontakt med objektets kontaktperson för att få en fullständig beskrivning.

Objekt-id 3427
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.   Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  4455 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4455 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x