OBJEKT
Tjänsteföretag

Tolkresurs Sverige AB Förvärvas av nederländska Titanium Holding B.V

20 – 50 Msek

– Deras utomordentligt stora nätverket var en avgörande faktor när vi bestämde oss för Svensk FöretagsFörmedling. Lika viktigt var att de har mycket goda kontaktytor mot riskkapitalister, både i Sverige och internationellt, säger Mohammad Khanahmadi.

– Vi ville också ha en nära, mer personlig transaktionsrådgivare under processen. Och det var det vi fick av Svensk FöretagsFörmedling. Vi upplevde dem som mycket professionella och kände hela tiden att vår livs största affär var i trygga händer. Transaktionsrådgivaren, Henrik Brodin, guidade oss i alla steg.

Tolkresurs grundades 2009 och har under årens lopp vunnit flera nationella utmärkelser, bland annat Årets Företagare 2018 och SvD Affärsbragd 2019. Verksamheten omfattar nationell förmedling av tolk- och översättningstjänster såsom affärstolkar, konferenstolkar, samhällstolkar och översättningar. Detta gör man med ett väl uppbyggt nätverk av kompetenta tolkar och översättare som tillsammans representerar över 160 språk.

– Från första början satte Svensk FöretagsFörmedling upp en realistisk och verklighetsförankrad målbild för oss. Det gjorde att vi visste vad vi kunde förvänta oss. Och vi är väldigt nöjda med att ha sålt vårt livsverk till nederländska Titanium Holding.

” Givande samarbete och en imponerande resa.”

– Det har varit en väldigt spännande process och transaktion. Dessutom givande att samarbeta med dessa duktiga grundare och ägare. Det som Tolkresurs lyckats åstadkomma på kort tid är unikt i sig. Det är alltid en förmån att få företräda entreprenörer i en bransch med fortsatt stor potential. Jag tror väldigt starkt på det nya partnerskapet. Tolkresurs tillhör nu en av Europas största leverantörer inom tolk- och förmedlingstjänster. Jag ser fram emot att följa deras fortsatta resa. Henrik Brodin, Partner och transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling

Objekt-id 3285
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.   Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  Över 4500 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4461 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x