Skip to main content

Företag till salu

Söker du företag som är är till salu? Välkommen att  söka igenom vår databas med aktuella försäljningsobjekt. Genom att begränsa din sökning till bransch, omsättning och geografiskt läge, kan du snabbt få fram företag till salu som matchar dina krav. Tänkt också på att många av våra uppdrag inte publiceras utan vi arbetar istället i dessa fall med ett antal väl utvalda tänkbara köpare. Processen sker helt proaktivt och därför har vi valt att inte publicera dessa säljuppdrag. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att delta i en sådan proaktiv process eller vill veta mer om hur vi arbetar i dessa processer.

Hos oss hittar du företag till salu som är verksamma inom olika branscher t ex industri, bygg och e-handel och många fler. Om du hittar ett företag i vår databas som väcker ditt intresse så är du välkommen att ta kontakt med oss. Svensk FöretagsFörmedling är en aktiv rådgivare vid försäljning och förvärv av företag. Vi har nationell styrka, arbetar i lokala team och har en god och aktuell kunskap om vilka företag som är i marknaden.

Vi följer kontinuerligt marknaden med företag till salu. Vi har god kännedom om säljare i olika branscher och säkerligen även i de branscher du är intresserad av. Vårt arbete med köparmarknaden innebär att vi systematiskt kartlägger och bevakar både industriella och finansiella aktiva köpare och även har en kontinuerlig dialog med dem. Vill du ingå bland de köpare som vi har i vårt nätverk är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Självklart har vi fullständig sekretess i alla kontakter och alla uppdrag.

Generellt kan vi just nu konstatera att antalet köpare återigen sakteliga har ökat och i vissa branscher är intresset för företag till salu obrutet högt. Hur det står till i de branscher du är intresserad av berättar vi gärna om du tar kontakt med oss.

De företag till salu som du hittar vi vår databas har ett antal aspekter gemensamt. De är lönsamma och har på ett eller annat sätt en god position i sin bransch och på sin marknad. De har ägare som efter noggrant övervägande bestämt sig för att åstadkomma en förändring. Kanske är det dags för nuvarande ägare att gå i pension och låta andra driva företaget vidare? Kanske är bolaget begränsat i sin nuvarande struktur och behöver komma in i ett nytt sammanhang? Eller så vill nuvarande ägare kapitalisera på bolagets värde – delvis eller i sin helhet? Drivkrafterna kan naturligtvis också vara en kombination av många parametrar.

Innan vi kopplar ihop dig som köpare med säljare som har ett företag till salu, begär vi in mer information om dig, ditt motiv till intresset och om din kapacitet att slutföra affären. Detta för att vi redan i de initiala kontakterna ska kunna närma oss en tänkbar affär.

Välkommen att kontakta oss när du är intresserad av vilka företag vi har till salu. Hör också gärna av dig om du vill ingå i vårt nätverk av tänkbara köpare och få förhandsinformation när intressanta företag till salu dyker upp.

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4651 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x