Skip to main content

Svensk FöretagsFörmedling växer

Svensk FöretagsFörmedling välkomnar Nicklas Larsson, ny associerad transaktionsrådgivare i norra Norrland med utgångspunkt från kontoret i Luleå.

Med en ekonomutbildning som grund har Nicklas under de senaste 25 åren byggt på med erfarenhet av tjänster som affärsutvecklingschef, etableringschef och rådgivare både i privat och offentlig sektor. Han har bland annat jobbat med företagsaffärer inom banksektorn, varit rådgivare och arbetat med näringslivsutveckling i både Luleå och Haparanda kommun samt under de senaste fem åren drivit egen konsultverksamhet. Huvudfokus har alltid varit på företagande och på nyetableringar i norra Sverige.

Nu finns han, sedan några månader tillbaka, alltså på Svensk FöretagsFörmedling, en möjlighet som var enkel att tacka ja till.

– Det här kommer att bli väldigt roligt. Jag får jobba med komplexa situationer och dra nytta av hela min kompetens. Vi arbetar med människor i första hand och det handlar om trygghet och förtroende. Att sälja sitt företag kan vara en omvälvande resa, och att få vara med på den och skapa nya möjligheter för människor är spännande och känns mycket bra, säger Nicklas.

– Norra Sverige är en ”hot spot”. Här finns många projekt, och det görs stora investeringar i utveckling och omställning. Snöbollen har bara börjat rulla, säger Nicklas Larsson som har en stark tro på framtiden.

– En av Svensk FöretagsFörmedlings främsta styrkor är det teambaserade arbetssättet och när nu Nicklas ansluter blir vårt norrlandsteam ännu starkare, säger Peter Kieri, Partner och transaktionsrådgivare i norra Norrland.

– Mina första reflektioner efter några månader är vilken professionell organisation jag kommit till; det starka varumärket, det stora nätverket av köpare, den strukturerade transaktionsprocessen samt framförallt alla mina erfarna och kompetenta kollegor runtom i hela landet, avslutar Nicklas.

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4655 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x