”Jag har mycket kunskap – nu tar jag chansen att få dela med mig av den”

Svensk FöretagsFörmedling välkomnar Claes Gabrielsson, ny partner och transaktionsrådgivare på kontoret i Göteborg.

Claes Gabrielsson har jobbat som ekonomichef i fordonsbranschen i 15 år, men erfarenheten och de olika tjänsterna i samma bransch går ännu längre bakåt i tiden. Därför tog han chansen att göra något helt nytt.

– Det är klart att det känns stort att byta bana i livet. Men jag var redo för förnyelse. Det var dags att använda min kunskap och erfarenhet till något mer. Nu har jag chansen att få dela med mig av den, säger han.

– På det företaget som jag jobbade på tog vi hjälp av Svensk FöretagsFörmedling för att genomföra en transaktion. Då pratade jag en del med en av deras transaktionsrådgivare och intresset växte. Sedan hörde de av sig, och nu är jag här på Göteborgskontoret, tillsammans med David Hallbäck och Per Nilsson.

När det gäller affärsområden tror Claes Gabrielsson att han kommer jobba brett – och som transaktionsrådgivare i Svensk FöretagsFörmedling arbetar han och hans kollegor genom eget bolag.

– Det känns bara bra att arbeta på det sättet. Svensk FöretagsFörmedling är trygghet, kunskap och stabilitet och jag har känt mig direkt hemma här. Sedan tycker jag om att ta del av andras kunskaper och att lära mig nya saker. Det vet jag att jag kommer göra här.

Claes Gabrielsson bor tillsammans med sin fru Anna och deras två barn i Lerum, strax utanför Göteborg.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Det är väldigt mycket fotboll! Jag är tränare för min 13-åriga sons fotbollslag, Lerums IS. Det är fantastiskt att se barnen utvecklas och det ger mig en enorm energi. Hela familjen är aktiv i klubben. Vi gillar också att åka skidor, så när det finns snö och tid så åker vi norrut, avslutar Claes Gabrielsson.

Vi hälsar Claes Gabrielsson varmt välkommen till Svensk FöretagsFörmedling och vårt team!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

© Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

Över 4550 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4569 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x