Skip to main content

Svensk FöretagsFörmedling får ännu starkare affärsstöd och marknadsanalys i Norrland

Svensk FöretagsFörmedling i Norrland får förstärkning inom affärsstöd och analys när Julia Kieri nu börjar jobba på kontoret i Luleå. Hon för med sig både akademisk och praktisk erfarenhet från Umeå Universitet och från, till exempel, Skatteverket.

– Jag kom precis tillbaka hem till Luleå efter några år i Umeå och Sollefteå för studier och jobb. I juni 2023 blev jag klar med min kandidatexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan vid Umeå Universitet. Nu får jag bidra med min analytiska och kreativa förmåga, säger Julia Kieri.

Under det sista året på Umeå Universitet jobbade Julia Kieri deltid som handläggare på Skatteverket – och efter examen fram tills nu har det blivit heltid. Men hon har också jobbat som receptionist och inom kundtjänst vid sidan av studierna.

– Jag valde att gå till Svensk FöretagsFörmedling eftersom jag lockades av de blandade arbetsuppgifterna. Jag kommer att få jobba både med administration och med människor. Det är också ett jobb som innebär praktisk tillämpning av det jag lärt mig på universitetet: marknadsföring, sälj och företagsekonomi. Det finns mer än nog erfarenhet och kompetens inom Svensk FöretagsFörmedling, men jag entusiastisk och kreativ och det tror jag är ett positivt tillskott, säger hon.

Det är viktigt att hitta balans, tycker Julia Kieri. Och när hon får frågan om vad hon helst ägnar ledig tid åt kommer svaret snabbt.

– Jag älskar att titta på livesport! Allt från division fem till SHL, fotboll, innebandy eller hockey spelar ingen roll, bara jag får vara på plats. 

Julia Kieri ser att Svensk FöretagsFörmedling har en allt viktigare roll i näringslivet.

– Det händer mycket och framtiden ser ljus ut. Här uppe i norr har vi många stora projekt i rullning, bland annat i och med den ”gröna omställningen”, säger hon. 

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4643 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x