OBJEKT
Vård & Omsorg

VILLBERGA GRUPPEN AB har den 12 nov 2021 förvärvat RUSSINBACKEN AB

20 – 50 Msek

Villbergagruppen AB har den 12 november 2021 förvärvat Russinbacken AB, en väletablerad aktör som bedriver vård för missbrukande killar i åldrarna 16-20 år.

Russinbackens behandlingshem grundades 2007 och är en tillståndspliktig verksamhet ”Hem för vård och boende” (HVB). Verksamheten omsätter ca 25 Msek.

Villbergagruppen tar ett helhetsgrepp för att möta unga människor som behöver stöd i tillvaron. Genom att anpassa boende, utbildning och behandling till individen vill vi ge våra boende och elever förutsättningar till ett meningsfullt liv.

Vi tror att det här kommer ge Russinbacken förutsättningar att ytterligare stärka sin roll på marknaden och få ökad kompetens inom framför allt det neuropsykiatriska området, säger Veronica Lundberg, Verksamhetschef på Russinbacken. Med större muskler och en gemensam vision är vi mycket hoppfulla inför framtiden.

Objekt-id 3300
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 
  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4569 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x