LEDANDE INOM FÖRETAGS-
ÖVERLÅTELSER SEDAN 1979!

Lokalt representerade i hela Sverige!

Svensk FöretagsFörmedling är sedan 1979 en entreprenörsledd oberoende transaktionsrådgivare inom försäljning och förvärv av företag och kommersiella fastigheter. Vårt team har genomfört över 4 500 framgångsrika transaktioner där vi varit rådgivare till privatägda företag, börsbolag och investerare. Vi finns lokalt representerade på 30 kontor i hela Sverige och våra uppdrag har en omsättning på minst 10 MSEK.

Våra transaktionsrådgivare är alla hängivna entreprenörer som samarbetar med ägare av bolag som har för avsikt att sälja sitt företag. Det kan handla om generationsskiften eller att ta nästa steg i verksamhetens utveckling.

Svensk FöretagsFörmedling finns lokalt representerade i hela Sverige. Det gör att vi jobbar nära våra uppdragsgivare och samtidigt drar nytta av vårt rikstäckande nätverk.

Modern och etablerad organisation

Vår arbetsmetodik bygger på en personlig, affärsmässig dialog med köpare och säljare och ofta med parternas revisorer, banker och jurister. Svensk FöretagsFörmedling arbetar i moderna plattformar med stöd av effektiva digitala verktyg för signering, delning av dokument och information samt datarumshantering.

Vi leder hela överlåtelseprocessen, från analys och värdering till förhandling och avtal. Vi förmedlar år efter år flest företag i hela landet och garanterar ett resultat med syfte att överträffa era förväntningar.

Följ vår resa från starten 1979 fram till 2019 då vi firade 40 år!

Rikstäckande expertis vid försäljning och förvärv av företag och kommersiella fastigheter

Svensk FöretagsFörmedling grundades 1979. Idag är vi en rikstäckande organisation med 30 kontor på olika orter i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Verksamheten samordnas av vårt huvudkontor som även ansvarar för affärsutveckling, internationella samarbeten, utbildning, marknadsföring, databashantering, erfarenhetsutbyte och kvalitetssäkring.

Internationella nätverk är en styrka och som ger oss tillgång till ett ovärderligt nordiskt kontaktnät. Vi har samarbetsavtal med Connecto i NorgeVirksomhedsbørsen i Danmark och Prevestor i Finland vilket innebär att våra objekt kan exponeras på en ännu större marknad.

Vi söker transaktionsrådgivare

Bli en del av vårt team

Välkommen till laget som gör flest transaktioner i Sverige! Vi expanderar kraftigt över hela landet och söker fler transaktionsrådgivare. Just nu på ett flertal orter. Klicka här och läs mer.

Vår affär

Svensk FöretagsFörmedling genomför företags- och kommersiella fastighetsöverlåtelser. Vi arbetar som projektledare i moderna plattformar med stöd av effektiva digitala verktyg och ansvarar för hela transaktionsprocessen från start till mål.

Vår vision och mål

Svensk FöretagsFörmeling  är en modern projektledande transaktionsrådgivare med fokus på försäljning och förvärv av företag och kommersiella fastigheter med syfte att uppnå högsta möjliga resultat för våra uppdragsgivare.

Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

© Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

Över 4550 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4561 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x