Skip to main content

FÖRETAGARE EMELLAN SEDAN 1979

Svensk FöretagsFörmedling är en oberoende rådgivare vid försäljning av företag och kommersiella fastigheter. Vi har nationell styrka, arbetar i lokala team, kan köparmarknaden och har egen erfarenhet av att äga företag. Det innebär att vi inte bara har rätt kunskaper om transaktioner. Vi förstår också på djupet, både rationellt och emotionellt, hur det är att sälja sitt bolag.

Våra team har genomfört fler än 4 500 framgångsrika affärer där vi varit rådgivare till privatägda företag, börsbolag och investerare. Vi är rikstäckande i Sverige, nära våra uppdragivare och vi arbetar med alla sorters uppdrag.

VÅR METODIK, VÅRA DIGITALA VERKTYG I KOMBINATION MED VÅR FINGERTOPPSKÄNSLA GER DIG EN FRAMGÅNGSRIK AFFÄR

Vår arbetsmetodik bygger på en personlig, affärsmässig dialog med köpare och säljare och ofta med parternas revisorer, banker och jurister. Svensk FöretagsFörmedling arbetar i moderna plattformar med stöd av effektiva digitala verktyg för signering, delning av dokument och information samt datarumshantering.

Vi leder hela överlåtelseprocessen, från analys och värdering till förhandling och avtal. Vi förmedlar år efter år flest företag i hela landet och garanterar ett resultat med syfte att överträffa era förväntningar.

Följ vår resa från starten 1979 fram till 2019 då vi firade 40 år!

RIKSTÄCKANDE I SVERIGE, NÄTVERK I NORDEN

Svensk FöretagsFörmedling grundades 1979. Idag är vi en rikstäckande organisation med 29 kontor på olika orter i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Verksamheten samordnas av vårt huvudkontor som även ansvarar för affärsutveckling, internationella samarbeten, utbildning, marknadsföring, databashantering, erfarenhetsutbyte och kvalitetssäkring.

Vi har ett ovärderligt nordiskt kontaktnät som inkluderar samarbetsavtal med Connecto i NorgeVirksomhedsbørsen i Danmark och Prevestor i Finland vilket innebär att våra objekt kan exponeras på en ännu större marknad.

Har du analysförmågan, sakkunskapen, känslan och empatin? 

Välkommen att bli en del av vårt team!

Vi söker just nu affärsinriktade entreprenörer med känsla för affärer och människor, till ett flertal städer.  Klicka här och läs mer.

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4643 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x