fbpx

Vi hjälper dig att sälja ditt företag

Att sälja ett företag är en sak. Att göra det till rätt pris och med största möjliga värde för både säljare och köpare kräver dock en väl genomtänkt process och strategi.

Med över fyratusen genomförda företagsöverlåtelser kan Svensk FöretagsFörmedling erbjuda kunskaper och erfarenheter som skapar trygghet, resultat och mervärde i varje ny affär.

Våra företagsmäklare leder säljprocessen steg för steg, från värdering till förhandling, avtal och avslut. Självklart görs varje steg i nära dialog med uppdragsgivaren och gärna också i samarbete med parternas revisorer, banker och jurister.

Vi riktar oss främst mot företag med en omsättning över 10 MSEK.

Våra kontor

Svensk Företagsförmedling finns över större delen av Sverige. Kontakta vårt huvudkontor eller det kontor som finns närmast dig, så hjälper vi dig.

Det här låter intressant! Jag vill veta mer.

Ring 010-206 78 77 eller fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig. Välj kontoret närmast dig så kontaktar en av våra företagsförmedlare dig.

Vi hanterar all information konfidentiellt och med högsta sekretess. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än att hjälpa dig med din affär.

  GDPR, Genom att fylla i mina uppgifter och skicka dem till Svensk FöretagsFörmedling godkänner jag att Svensk FöretagsFörmedling behandlar informationen i enlighet med den från den 25:e maj 2018 gällande GDPR-förordningen.

  Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  4440 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4440 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x