Vi hjälper dig att sälja ditt företag

Att sälja ett företag är en sak. Att göra det till rätt pris och med största möjliga värde för både säljare och köpare kräver dock en väl genomtänkt process och strategi. Med över fyratusen genomförda företagsöverlåtelser kan Svensk FöretagsFörmedling erbjuda kunskaper och erfarenheter som skapar trygghet, resultat och mervärde i varje ny affär.

Våra företagsmäklare leder säljprocessen steg för steg, från värdering till förhandling, avtal och avslut. Självklart görs varje steg i nära dialog med uppdragsgivaren och gärna också i samarbete med parternas revisorer, banker och jurister.

Vi riktar oss främst mot företag med en omsättning över 10 MSEK.

8 starka skäl – Därför väljer de flesta oss för en framgångsrik affär

1. MEST ANLITAD

Framgång föder framgång. Det är en klassisk sanning. Med ledande kompetens och en envis strävan efter mästerskap i varje affär skapar vi också grunden för nästa affär.

2. SVERIGES BREDASTE TJÄNSTEUTBUD

Ingen annan företagsmäklare har ett lika omfattande utbud av specialisttjänster som vi. Det betyder att du kommer rätt från början och kan försäkra dig om en heltäckande lösning med professionell hantering i alla delar.

3. 30 EXPERTMÄKLARE

Våra cirka 30 mäklare är specialiserade på just företagsaffärer. Vi är kort och gott företagsmäklare – till 100 procent. Det betyder fullt fokus på det som du som kund vill ha ut av en överlåtelse.

4. RIKSTÄCKANDE

Vi finns i hela Sverige. Med våra lokalkontor har du alltid nära till Svensk FöretagsFörmedling. Det ger oss en unik lokal närvaro och kunskap, med värdefulla nätverk inom näringsliv, myndigheter och banker.

5. NORDISKT SAMARBETE

Nyckeln till framgångsrika överlåtelser heter lokal närvaro. Att finnas på plats är ofta avgörande för ett bra resultat. Därför har vi samarbetsavtal med lokala företagsmäklare som fyller våra krav i tre av våra nordiska grannländer.

6. VI HAR GJORT MER ÄN 4000 AFFÄRER

Vi började 1979. Åren som gått har varit intensiva och de över 4 000 företagsöverlåtelser vi medverkat till har gett oss en unik erfarenhet.

7. BEPRÖVAD PROCESS

Vi tar ett helhetsansvar för alla delar i en överlåtelse. Som projektledare genomför vi affären från start till mål genom en väl beprövad process.

8. OBEROENDE OCH TRYGGHET

Vi är helt fristående från banker, revisorer och andra externa intressen och kan i varje steg välja det alternativ som ger störst värde för dig som gett oss förtroendet att sköta din affär.

Det här låter intressant! Jag vill veta mer.

Ring 010-206 78 77 eller fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig. Välj kontoret närmast dig så kontaktar en av våra företagsförmedlare dig.

Vi hanterar all information konfidentiellt och med högsta sekretess. Dina uppgifter kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än att hjälpa dig med din affär.

  Välj omsättningsintervall*

  Välj bransch*

  GDPR, Genom att fylla i mina uppgifter och skicka dem till Svensk FöretagsFörmedling godkänner jag att Svensk FöretagsFörmedling behandlar informationen i enlighet med den från den 25:e maj 2018 gällande GDPR-förordningen.

  Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  Över 4500 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4461 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x