Skip to main content

SKa du FÖRVÄRVA företag? Låt oss göra jobbet!

Att hitta rätt företag att förvärva är ett stort arbete. Det tar tid att hitta lämpliga objekt och det krävs rätt kompens för att genomlysa och värdera dem. Låt oss göra jobbet! Vi börjar med att gå igenom dina kriterier och identifierar marknaden. Därefter projektleder vi hela förvärvssprocessen inklusive att ta fram all nödvändigt information och dokumentation, t ex due diligence-listor, avsiktsförklaringar och överlåtelseavtal. Till att börja med kan du välja mellan att låta oss söka aktivt åt dig eller själv söka i vår databas. Se här nedanför.

 

 

Låt oss söka aktivt

Vi gör sökarbetet åt dig efter de kriterier och målsättningar du har satt upp. Kontakta något av våra lokalkontor för mer information.

SÖK SJÄLV I VÅR DATABAS

Du är välkommen att kostnadsfritt söka igenom vår databas med aktuella försäljningsobjekt. Genom att begränsa din sökning till bransch, omsättning och geografiskt läge, kan du snabbt få fram objekt som matchar dina krav.

Det här låter intressant! Jag vill veta mer.

Dina specificerade önskemål kommer matchas mot våra inneliggande och kommande objekt. Finner vi objekt som motsvarar dina önskemål meddelar vi dig detta via e-post med direktlänk till det aktuella objektet.

  Välj bransch*

  Välj omsättningsintervall*

  Geografiskt intresse:

  GDPR, Genom att fylla i mina uppgifter och skicka dem till Svensk FöretagsFörmedling godkänner jag att Svensk FöretagsFörmedling behandlar informationen i enlighet med den från den 25:e maj 2018 gällande GDPR-förordningen.

  Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Genom att ange dina köpkriterier kan vi mejla dig så snart vi får in objekt som matchar dina krav och önskemål.

  fler än 4600 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4600 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x