KÖPA FÖRETAG MEN SAKNAR TID ATT HITTA OCH GENOMLYSA INTRESSANTA OBJEKT?

Lokalt representerade i hela Sverige!

Svensk FöretagsFörmedling erbjuder tre servicetjänster som underlättar och effektiviserar din sökprocess. Vi kan även hjälpa dig genom hela köpprocessen, från värdering till förhandling och avslut. Det sker genom att vi går vi igenom era förvärvskriterier, identifierar marknaden samt utvärderar och projektleder förvärvsprocessen. Vi tar även fram all nödvändig dokumentation exempelvis due diligence-listor, avsiktsförklaring och slutligt överlåtelseavtal.

Låt oss söka aktivt

Genom att kontakta Svensk FöretagsFörmedling får du personlig hjälp av en transaktionsrådgivare att aktivt söka och uppvakta ägarna till lämpliga objekt. Kontakta något av våra lokalkontor för mer information. 

Sök själv i vår databas

Du är välkommen att kostnadsfritt söka igenom vår databas med aktuella försäljningsobjekt. Genom att begränsa din sökning till bransch, omsättning och geografiskt läge, kan du snabbt få fram objekt som matchar dina krav.

Det här låter intressant! Jag vill veta mer.

Dina specificerade önskemål kommer matchas mot våra inneliggande och kommande objekt. Finner vi objekt som motsvarar dina önskemål meddelar vi dig detta via e-post med direktlänk till det aktuella objektet.

  Välj bransch*

  Välj omsättningsintervall*

  Geografiskt intresse:

  GDPR, Genom att fylla i mina uppgifter och skicka dem till Svensk FöretagsFörmedling godkänner jag att Svensk FöretagsFörmedling behandlar informationen i enlighet med den från den 25:e maj 2018 gällande GDPR-förordningen.

  Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Genom att ange dina köpkriterier kan vi mejla dig så snart vi får in objekt som matchar dina krav och önskemål.

  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4561 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x