OBJEKT
IT & Media

Nordiska Entreprenadsystem och Byggsamverkan går samman

Snabbväxande Nordiska Entreprenadsystem med molnbaserade affärssystemet NEXT förvärvar väletablerade Byggsamverkan med projektledningssystemet Byggsamordnaren.

Tillsammans bildar bolagen en marknadsledande aktör med affärs- och projektsystem för bygg- och entreprenadbranschen.​ Kombinationen av två starka varumärken, kompletterande produktportföljer och en stor gemensam kundbas med nöjda kunder skapar goda förutsättningar att tillsammans utveckla affären med fortsatt stark tillväxt.Samgåendet innebär att bolagen samlar expertis, lösningar och produkter som ger ett komplett erbjudande till både befintliga och nya kunder.

Byggsamverkans expertkunskaper inom operativ styrning av större entreprenader resulterar i en stor tillgång vid vidareutvecklingen av båda produkterna. Målet är att utgöra det operativa och affärskritiska navet hos entreprenadbolag.

 

Objekt-id 3069
Transaktionsrådgivare
INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 
  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ta del av de senaste objekten som är till salu och få mängder med tips kring att köpa och sälja företag och fastigheter.

  Över 4550 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4569 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x