Vi söker transaktionsrådgivare

Vi letar alltid efter nya drivna kollegor som på
olika sätt kan bidra med att utveckla vår verksamhet

Vi söker medarbetare i följande regioner:
Gävle • Sundsvall • Östersund • Borås • Göteborg • Umeå • Skellefteå

Svensk FöretagsFörmedling är Sveriges största och mest anlitade transaktionsrådgivare. Vi expanderar och söker nu fler engagerade och kunniga medarbetare. Som transaktionsrådgivare medverkar du vid köp och försäljning av företag och kommersiella fastigheter, där du leder processen från första kontakt fram till slutförd affär. Det innefattar bland annat att aktivt söka objekt, genomföra värderingar och bistå med kalkyler och avtalskonstruktioner.

Du är en hängiven och affärsinriktad entreprenör som har god kunskap i företagsekonomi, stor social kompetens och analytisk förmåga. Erfarenhet av att driva konstruktiva förhandlingar och företagsöverlåtelser är meriterande.

Svensk FöretagsFörmedling är sedan 1979 en oberoende transaktionsrådgivare inom försäljning och förvärv av företag och kommersiella fastigheter. Som transaktionsrådgivare hos oss ingår du i en stark, väletablerad organisation med ett inspirerande och utvecklande samarbetsklimat. Vi har 32 kontor och sedan starten 1979 har vi genomfört fler än 4 400 transaktioner.

Gemensamt för oss alla är ett starkt intresse för affärer, ekonomi och inte minst människor.

Har du passande utbildning på högskolenivå, ett genuint affärssinne, en drivande personlighet, god social kompetens och erfarenhet från ledande befattningar? Då vill vi att du snarast kontaktar oss.

Ansökan

Skicka ditt CV till Claes Hovstadius på claes.hovstadius@sffab.se eller fyll i formuläret nedan. Vi hanterar sökande löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakt Claes på 040-23 03 00.

  Bifoga ditt CV


  Godkända filformat: pdf, doc, docx

  GDPR - Genom att fylla i mina uppgifter och skicka dem till Svensk FöretagsFörmedling godkänner jag att Svensk FöretagsFörmedling behandlar informationen i enlighet med den från den 25:e maj 2018 gällande GDPR-förordningen.

  Möt Claes Hovstadius, transaktionsrådgivare och ordförande på Svensk FöretagsFörmedling

  “Vi upplever, precis som många andra aktörer i vår bransch, ett stort tryck på förvärvsmarknaden. Därför är det enormt viktigt att vi på Svensk FöretagsFörmedling kan ta fortsatt hand om den efterfrågan som finns på våra tjänster. Vi söker alltid efter drivna, positiva och erfarna medarbetare med olika perspektiv och synsätt som vill vara med och utveckla Svensk FöretagsFörmedling ytterligare och stärka vår organisation och process.

  Som transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling är fördelarna många, men vad som utmärker oss är vårt genuina intresse för människor och att vi gillar företagstransaktioner, organisationer och företagsutveckling. Om du anser att du har goda kunskaper i vår bransch, då ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi ser fram emot att höra mer av dig!”

  Claes Hovstadius

  Genom skräddarsydda processer, erfarna rådgivare med tillgång till potentiella köpare över hela Norden säkerställer vi en bättre affär. Alla vill göra en bra affär!

  Vill du sälja eller köpa ett företag eller en fastighet, kontakta oss på 010-206 78 77 eller hk@sffab.se.

  © Svensk FöretagsFörmedling  |  Integritetspolicy

  4455 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4455 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x