Skip to main content

Vi söker transaktionsrådgivare


Eskilstuna • Halland • Trollhättan 

Svensk FöretagsFörmedling är Sveriges största och mest anlitade transaktionsrådgivare. Vi expanderar och söker nu fler engagerade och kunniga medarbetare. Som transaktionsrådgivare medverkar du vid köp och försäljning av företag och kommersiella fastigheter, där du leder processen från första kontakt fram till slutförd affär. Det innefattar bland annat att aktivt söka objekt, genomföra värderingar och bistå med kalkyler och avtalskonstruktioner. Som transaktionsrådgivare är du inte anställd utan du driver eget företag.

Du är en hängiven och affärsinriktad entreprenör som har god kunskap i företagsekonomi, stor social kompetens och analytisk förmåga. Erfarenhet av att driva konstruktiva förhandlingar och företagsöverlåtelser är meriterande. 

Svensk FöretagsFörmedling är sedan 1979 en oberoende transaktionsrådgivare inom försäljning och förvärv av företag och kommersiella fastigheter. Som transaktionsrådgivare hos oss ingår du i en stark, väletablerad organisation med ett inspirerande och utvecklande samarbetsklimat. Vi har ett 30-tal lokalkontor över hela Sverige och har sedan starten genomfört fler än 4 500 överlåtelser.

Gemensamt för oss alla är ett starkt intresse för affärer, ekonomi och människor.

Har du passande utbildning på högskolenivå, ett genuint affärssinne, en drivande personlighet, god social kompetens och erfarenhet från ledande befattningar? Då vill vi att du snarast kontaktar oss.

Som transaktionsrådgivare i Svensk Företagsförmedling arbetar du genom eget bolag. Bli en del av vårt framgångsrika team – välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka ditt CV till Claes Hovstadius på claes.hovstadius@sffab.se eller fyll i formuläret nedan. Vi hanterar sökande löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakt Claes på 0761-90 09 97.

  Önskad region*

  Motivera val av region*

  Kort om dig*

  Bifoga ditt CV


  Godkända filformat: pdf, doc, docx

  GDPR - Genom att fylla i mina uppgifter och skicka dem till Svensk FöretagsFörmedling godkänner jag att Svensk FöretagsFörmedling behandlar informationen i enlighet med den från den 25:e maj 2018 gällande GDPR-förordningen.

  ”Det kan ju såklart vara tufft att kliva in som egenföretagare i den här branschen, men med Svensk FöretagsFörmedling som organisation känns det tryggt. Jag vill egentligen ha kontroll så att ”slänga mig ut” hör inte till vardagen, men jag är nu i en fas i livet där jag känner mig trygg att göra den här satsningen. Jag vill kunna hjälpa andra genom min kompetens och erfarenhet. Sen sätter det såklart också lite guldkant i vardagen att få styra över min egen tid.”

  Urban Strömbom, Ny Partner & Transaktionsrådgivare i Sundsvall- och Gävleregionen

  Möt Claes Hovstadius, transaktionsrådgivare och ordförande på Svensk FöretagsFörmedling

  ”Vi upplever, precis som många andra aktörer i vår bransch, ett stort tryck på förvärvsmarknaden. Därför är det enormt viktigt att vi på Svensk FöretagsFörmedling kan ta fortsatt hand om den efterfrågan som finns på våra tjänster. Vi söker alltid efter drivna, positiva och erfarna medarbetare med olika perspektiv och synsätt som vill vara med och utveckla Svensk FöretagsFörmedling ytterligare och stärka vår organisation och process.

  Som transaktionsrådgivare på Svensk FöretagsFörmedling är fördelarna många, men vad som utmärker oss är vårt genuina intresse för människor och att vi gillar företagstransaktioner, organisationer och företagsutveckling. Om du anser att du har goda kunskaper i vår bransch, då ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi ser fram emot att höra mer av dig!”

  Claes Hovstadius

  fler än 4600 förmedlade företag

  Vi har förmedlat 4651 företag

  Vill du veta mer om hur vi kan
  hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

  Kontakta en transaktionsrådgivare nära
  dig. Se våra kontor →

  x