Skip to main content

Svensk FöretagsFörmedling välkomnar ny medarbetare i Borås

Svensk FöretagsFörmedling välkomnar Therése Brundin, ny transaktionsrådgivare som ska driva Boråskontoret tillsammans med Anders Andersson på Jönköpingskontoret. Therése är 42 år och bor med man och två pojkar 5 och 10 år i Brämhult utanför Borås.

Efter 13 år i rekryteringsbranschen tar nu Therése steget över till företagsförsäljning. Hon ser stora likheter mellan sin tidigare och sin nya verksamhet.

– Rekrytering handlar om matchmaking, säger Therése. I rekrytering är det viktigt med absolut rätt matchning precis som det är vid företagsförsäljningar. När hon nu ansluter sig till Svensk FöretagsFörmedling är det också lite av en dröm som blir sann.

– Jag har alltid drömt om att vara egenföretagare och nu blir det äntligen verklighet, fortsätter Therése. Jag kan människor, jag har drivkraften och jag ser fram emot att få fortsätta bygga relationer och skapa affärer genom eget bolag på hemmaplan.

Hemmaplan för Therése är Sjuhäradsbygden med omnejd.

– Sjuhäradsbygden ligger mig varmt om hjärtat. Där vill jag bidra till att skapa ett välmående näringsliv. Jag har alltid drivits av affärer och den tillfredsställelse som uppstår när affären skapar värde och ger glädje till både köpare och säljare.

Så vad var det hos Svensk FöretagsFörmedling som lockade?

 – Det var deras fokus på entreprenöriella personligheter med en gemensam passion för affärer, ekonomi och relationer som verkligen fångade mitt intresse. Jag uppskattar den balans som Svensk FöretagsFörmedling har mellan att vara en framåtsträvande organisation samtidigt som den bibehåller en trygg och stabil grund med hög kompetensnivå. Strukturen, rutinerna och den tydliga dokumentationen ger en grund för framgång och tillit. Dessutom står Svensk FöretagsFörmedling för kvalitet, precis som jag själv vill göra, avslutar Therése.

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4640 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x