Skip to main content

Mot välförtjänt vila och mot nya höjder

Så här i början av juni, mitt i den spirande grönskan tittar vi tillbaka på en intensiv första halvlek av 2022 men ser även framåt mot en efterlängtad semester och därmed en möjlighet att varva ned. Vi vill också ödmjukt reflektera över det förtroende som vi fått av både köpare och säljare, som genom stort engagemang aktivt bidragit till en bra start på året – detta trots alla de omvärldsproblem som vi dagligen läser om och på ett eller annat sätt påverkas av.

Under året har det öppnats flera nya kontor och tillkommit nya kollegor. Dessutom har vi under året passerat en rejäl milstolpe – hela 4500 förmedlade företags- och fastighetsaffärer, en siffra som givetvis gör oss på Svensk FöretagsFörmedling extra stolta och som ger ytterligare energi till hela vårt team.

Svensk FöretagsFörmedling är en viktig kugge i Företaget Sverige. Sedan 1979 har vi varit med om åtskilliga upp- och nedgångar på marknaden, nya trender, nya köpare och framför allt nya bolag som av olika anledningar har bytt ägare. I detta har vi fått möjligheten att vara en katalysator och trygghet, både för köpare och säljare. Detta har vi alltså gjort mer än 4500 gånger. Kanske är det så att även ni går i förändringstankar kring din verksamhet? Som i alla beslut av avgörande betydelse så bör man sätta sig in i hur en eventuell försäljnings- eller förvärvsprocess fungerar. Här står vi gärna till förfogande och delar gärna med oss av våra erfarenheter så att man som uppdragsgivare har möjlighet att fatta väl avvägda beslut. Vi kan ge vårt perspektiv på hur marknaden tänker, hur bolaget bör se ut innan en försäljning och hur en process mer i detalj kan tänkas att löpa.

Tveka inte att höra av dig till oss – vi är själva entreprenörer och lyssnar gärna in på hur ni tänker och funderar. Får vi sedan möjligheten att företräda er i ett av era viktigaste beslut så ser vi till att ni har en stark rådgivare att luta er mot, från start till mål.

När den välförtjänta ledigheten nu närmar sig vill vi även önska er alla en riktigt härlig sommar!

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4655 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x