Skip to main content

FÖRETAGARE EMELLAN

SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING ÄR EN AKTIV RÅDGIVARE VID FÖRSÄLJNING OCH FÖRVÄRV AV FÖRETAG. VI HAR NATIONELL STYRKA, ARBETAR I LOKALA TEAM OCH HAR GOD OCH AKTUELL KUNSKAP OM VILKA SOM ÄR AKTIVA KÖPARE.

VI HAR EGEN ERFARENHET AV ATT ÄGA FÖRETAG. DET GÖR ATT VI FÖRSTÅR PÅ DJUPET, BÅDE RATIONELLT OCH EMOTIONELLT, HUR DET ÄR ATT SÄLJA SITT BOLAG.

BLI DEN SÄLJARE DU VILL VARA.
VI HJÄLPER DIG!

Är det dags att sälja företaget? Vilken säljare vill du vara?

Vill du vara en säljare som sörjer för eftervärlden och månar om anställda och relationer och vill se till att de kan leva vidare som vanligt? Eller vill du vara en säljare som hittar ett nytt sammanhang att fortsätta att arbeta i, med nya utmaningar, ny lust och ny energi. 

Du kan också bli en säljare vars enda mål är så mycket pengar på kontot som möjligt.

Du väljer. Det finns olika sätt att vara säljare på och inget av dem är rätt eller fel. De är bara olika. På Svensk FöretagsFörmedling tycker vi att det är viktigt att du kan bli den säljare du vill vara. Därför ger vi dig inte bara de rätta analyserna, metoderna, kalkylerna och köparna när du väljer att låta oss vara din rådgivare. Vi förstår också känslorna kring att sälja sitt företag och stöttar dig genom hela processen.

När du funderar på att sälja.

Hör av dig till ett av våra team. Med lokalkontor över hela landet har du alltid nära till våra team av rådgivare. Kontakta oss för mer information och ett förutsättningslöst samtal om hur processen att sälja sitt företag ser ut och vilka olika steg och faser som brukar förekomma. Ring 010-206 78 77 eller besök ett av våra kontor. Vi ser fram emot att höra av dig.

ÄR DU KÖPARE? VI HAR OBJEKTEN.

Ett urval av objekt till försäljning hittar du strax under här. Tänk dock på att de flesta av våra uppdrag inte publiceras. I många av våra säljuppdrag arbetar vi med ett antal väl utvalda tänkbara köpare. Processen sker helt proaktivt och därför har vi valt att inte publicera dessa säljuppdrag. Men du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om du söker förvärv eller vill veta mer om hur vi arbetar. Vi förstår både rationellt och emotionellt hur det är att sälja sitt livsverk.

VÅRA 5 BÄSTA RÅD!

Funderar du på att sälja företaget eller har du redan bestämt dig? Söker du ett nytt sammanhang där ditt företag kan nå nya framgångar? Låt oss vägleda dig. Svensk FöretagsFörmedling är en aktiv rådgivare vid försäljning och köp av företag. Vi har erfarenheterna och kompetenserna för att öka värdet på företagsförsäljningen hela vägen från start till mål. Vi har egen erfarenhet av att äga företag. Det gör att vi förstår på djupet, både rationellt och emotionellt, hur det är att sälja sitt bolag.

Här har vi samlat 5 värdefulla råd för en lyckad företagsaffär som du är välkommen att ladda ner. 

VI GER DIG KUNSKAP OM EKONOMI, ANALYS OCH JURIDIK.
PLUS DEN RÄTTA FÖRSTÅELSEN, KÄNSLAN OCH EN DOS KREATIVITET.

Genomförda affärer.

HAR DU ANALYSFÖRMÅGAN, KUNSKAPEN, KÄNSLAN OCH EMPATIN? VÄLKOMMEN!

Bli en del av vårt framgångsrika team! Vi söker just nu affärsinriktade entreprenörer främst till följande städer:

ESKILSTUNA • HALLAND • TROLLHÄTTAN 

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4655 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x